All-Inn Verspreidingen

Op ons platform ga je All-Inn!

Lees hier de voordelen van onze koppeling met All-Inn Verspreidingen.

Met de koppeling kunnen wij onze klanten nu verbinden met lokale huis-aan-huiskranten, waardoor het mogelijk is om gelijktijdig folders mee te laten verspreiden. Dit biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Vergroting van de doelgroep: Door folders te verspreiden via lokale huis-aan-huiskranten, wordt een groter publiek bereikt. Het bereik van deze kranten is vaak veel groter dan dat van reguliere folderpakketten. Hierdoor heb je een ongeevenaard groot bereik.
  2. Kostenbesparing: Door gebruik te maken van de koppeling met All-Inn verspreidingen kunnen onze klanten besparen op de kosten van het drukken en verspreiden van folders. Door het bundelen van folders met lokale kranten, kunnen de kosten per stuk worden verlaagd.
  3. Gerichte verspreiding: Met de koppeling kunnen folders gericht worden verspreid in specifieke regio’s. Hierdoor kunnen onze klanten hun doelgroep beter bereiken. All-Inn bied als extra service nog specifieke data oplossingen om nog gerichter het medium folders in te zetten.

Product voordelen

  1. Groter bereik: Kranten worden tot ver in het buitengebied verspreid. Doordat de lezer een hoge mate van betrokkenheid toont tot de lokale gemeenschap. Door de folder in combinatie met de krant te verspreiden, geniet je naast een hoger bereik ook van meer aandacht. Gemiddeld zitten er in Nederland namelijk maximaal 5 folders gelijktijdig bij de lokale krant.
  2. Gerichte marketing: Door de folder met de krant in dezelfde buurt te verspreiden, kunt u uw marketinginspanningen richten op de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten. Dit kan je helpen jouw marketingbudget efficiënter te gebruiken.
  3. Betrouwbaarheid: Een lokale huis aan huis krant heeft een vertrouwde reputatie bij de lokale gemeenschap. Door jouw folder in combinatie met de krant te verspreiden, kunt u deze betrouwbaarheid overnemen en uw eigen bedrijf ook als betrouwbaar positioneren. Daarnaast is het kwalitatief een hoogwaardige verspreiding die ook nog eens duurzamer is door geen gebruik te maken van toevoegingen als folie’s en adresdragers.
  4. Kostenbesparend: Het verspreiden van een folder in combinatie met de lokale huis aan huis krant kan ook kosteneffectiever zijn. Dit komt doordat u de kosten van distributie en logistiek deelt met de krantenuitgever.
  5. Cross-promotie: Door de folder en de krant samen te verspreiden, kunt je ook mogelijkheden voor cross-promotie benutten. Zet bijvoorbeeld een advertentie in de krant die verwijst naar je folder.

Kortom, het verspreiden van een folder in combinatie met een lokale huis aan huis krant is een effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten, een groter publiek te bereiken en je marketingbudget efficiënter te gebruiken.

Wil je meer weten over All-Inn Verspreidingen? Klik dan hier!